logo jubilate deo oene

Mijn naam is Joalien van den Houten. Van jongs af aan zing ik in koren. Op Goeree-Overflakkee en Zeeland ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn zangstem in verschillende kamerkoren en kreeg ik zangles van Wim Boer. Na mijn toelatingsexamen in 2015 kreeg ik zanglessen aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle van Harry van Berne (tenor). Sinds 2018 volg ik zanglessen bij Heleen Koele (sopraan) in Zwolle.

Van zingen word ik erg gelukkig. Ik zing als solist, maar ben ook betrokken bij diverse zangensembles. Ik ben niet de enige die gelukkig wordt van zingen, want wekelijks heb ik groepen mensen voor me die hier ook erg blij van worden. En om die mensen met elkaar muziek te laten maken; dat vind ik fantastisch.

De koren die ik momenteel dirigeer zijn het Nunspeets Kleinkoor, Parvo Talento (IJsselmuiden), Hervormd Kinderkoor IJsselmuiden, het koor en ensemble van stichting Magna Musica (Kampen) en vanaf januari 2024 Jubilate Deo (Oene).

In juli 2023 volgde ik de Kurt Thomas Cursus in Utrecht. Naast zingen en dirigeren ben ik ook op andere vlakken bezig in de muziek. Zo heb ik in 2019 stichting Magna Musica opgericht. Onder deze vlag organiseer ik, naast de concerten voor koor, ensemble en concertkoor- Landgoedconcerten, Museumconcerten en Kunstconcerten.

Meer informatie vind je op www.joalienvandenhouten.nl en www.magnamusica.nl

Sitemap © 1942 - 2024 Projectkoor Jubilate Deo Oene. Alle rechten voorbehouden.